Witaj w sklepie internetowym klubu VERVA Warszawa ORLEN Paliwa!

Szukaj

Polityka Prywatności

Informacja o zasadach ochrony i przetwarzania danych osobowych przez Projekt Warszawa Sp. z o.o.

Administratorem Pani/Pana danych osobowych i podmiotem, który będzie decydował o sposobie ich przetwarzania jest Projekt Warszawa Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie 02-972, przy Al. Rzeczypospolitej 14 lok 2.7/2, NIP 8971866485, e-mail: biuro@projektwarszawa.waw.pl

Nasze działania są ukierunkowane na zagwarantowanie Interesantom poczucia pełnego bezpieczeństwa na poziomie odpowiednim do obowiązującego prawa, w tym:

  • Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych);
  • Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną;
  • Ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Pani/Pana danych osobowych przez Projekt Warszawa Sp. z o.o.?

Podstawą przetwarzania Pani/Pana danych osobowych w usłudze newsletter jest zgoda udzielona w sklepie internetowym www.sklep.vervawarszawa.pl lub zgoda udzielona podczas zakupu biletów na portalu biletyna.pl. Celem przetwarzania danych jest cykliczne wysyłanie informacji drogą elektroniczną: email oraz sms. Wykorzystujemy Pani/Pana dane, żeby na bieżąco wysyłać informacje o naszych wydarzeniach (meczach) aktualnych oraz planowanych, nowych produktach, promocjach, ofertach i innych usługach itp. Pani /Pana dane dane nie podlegają zautomatyzowanemu systemowi podejmowania decyzji ani profilowaniu.

Jakie dane osobowe przetwarzamy?

Przetwarzamy: imię, nazwisko, adres e-mail, nr telefonu, nr IP, dane dotyczące zakupów w sklepie internetowym www.sklep.vervawarszawa.pl oraz zakupu biletów na portalu biletyna.pl

Te dane pozwolą nam wysyłać do Pani/Pana informacje wymienione powyżej.

Jak długo przechowywać będziemy Twoje dane?

W zakresie korzystania z plików cookies w celach analizy aktywności, utrzymania sesji czy dostosowania treści prezentowanych na Stronie do Twoich preferencji, będziemy przechowywać dane przez okres, w którym usługi te będą świadczone oraz uzasadnionych wypadkach, po zakończeniu ich świadczenia, jednak wyłącznie jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa (np. przetwarzanie w celach statystycznych lub w celu dochodzenia roszczeń). W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji odpowiednich celów. W zakresie retargetowania reklam, dane będą przez nas przetwarzane do momentu wycofania Twojej zgody na przetwarzanie plików cookies (wycofanie zgody polega na zmianie ustawień Twoich plików cookies w przeglądarce internetowej, z której korzystasz). Pani/Pana dane osobowe w naszej bazie będą przez nas przetwarzane do momentu wycofania przez Panią/Pana udzielonej zgody.

Jakie ma Pani/Pan prawa w zakresie przetwarzanych danych?

  • W każdym momencie ma Pani/Pan możliwość wysłania nam żądania dostępu do swoich danych osobowych.
  • Kontaktując się z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych ma Pani/Pan prawo do sprostowania, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, przenoszenia oraz prawo do wycofania udzielonej zgody i usunięcia swoich danych z naszej bazy.

c) Zgodnie z rozporządzeniem Komisji Europejskiej ma Pani/Pan możliwość wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Czy udostępniamy innym podmiotom Pani/Pana dane osobowe?

Odbiorcami podanych przez Pana/-ią danych osobowych mogą być podmioty obsługujące elektroniczne przetwarzanie danych i współpracujące z Administratorem, w szczególności podmiotom świadczącym usługi hostingowe, informatyczne, z którymi Administrator ma podpisane odpowiednie umowy o powierzeniu przetwarzania danych. Wyłączając powyższe Pani/Pana dane osobowe nie są przekazywane żadnym innym podmiotom oraz do ich zabezpieczenia stosuje się właściwe zabezpieczenia.

Czy musi nam Pani/Pan podać swoje dane osobowe?

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak jest niezbędne do świadczenia usług newsletter email oraz sms. Jeśli dane osobowe nie zostaną podane i nie zostanie wyrażona Pani/Pana zgoda na ich przetwarzanie, usługa newsletter nie będzie mogła być świadczona należycie.

Jak można się z nami skontaktować w celu uzyskania informacji o Pani/Pana danych osobowych?

W celu zabezpieczenia danych osobowych stosujemy właściwe zabezpieczenia. Zależy nam na bezpieczeństwie danych – zawsze ma Pani/Pan możliwość skontaktować się z wyznaczonym Inspektorem Ochrony Danych, uzyskać kopię danych, cofnąć zgodę na ich przetwarzanie lub zażądać usunięcia swoich danych z naszej bazy.

W tym celu należy wysłać odpowiednią informację do:

  • adres pocztowy: Inspektor Ochrony Danych Projekt Warszawa Sp. z o.o., Al. Rzeczypospolitej 14 lok 2.7/2, 02-952 Warszawa
  • adres email: biuro@projektwarszawa.waw.pl

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów