Witaj w sklepie internetowym klubu VERVA Warszawa ORLEN Paliwa!

Szukaj

Polityka Prywatności

Informacja o ochronie i przetwarzaniu danych osobowych

Administratorem danych osobowych w Bazie Marketingowej PROJEKT, czyli podmiotem, który będzie decydował o sposobie wykorzystania danych osobowych jest Projekt Warszawa Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie 02-972, przy Al. Rzeczypospolitej 14 lok 2.7/2, NIP 8971866485, e-mail: biuro@projektwarszawa.waw.pl

Nasze działania są ukierunkowane na zagwarantowanie Interesantom poczucia pełnego bezpieczeństwa na poziomie odpowiednim do obowiązującego prawa,
w tym:

  • Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych);
  • Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną;
  • Ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Pani/Pana danych osobowych przez Projekt Warszawa Sp. z o.o.?

Podstawą przetwarzania Pani/Pana danych osobowych w usłudze newsletter jest udzielona zgoda na cykliczne otrzymywanie informacji drogą elektroniczną.

Wykorzystujemy Pani/Pana dane, żeby na bieżąco wysyłać informację o aktualnych promocjach, nowych produktach, zaplanowanych wydarzeniach, oferowanych usługach, itp.

Jako Administrator Danych możemy również prowadzić działania polegające
na profilowaniu Klientów w celu dostosowania działań marketingowych
do ich potrzeb.

Jakie dane osobowe przetwarzamy?

• adres e-mail, nr telefonu, nr IP

Te dane pozwolą nam wysyłać do Pani/Pana informacje o naszej ofercie.

Jak długo przechowywać będziemy Twoje dane?

W zakresie korzystania z plików cookies w celach analizy aktywności, utrzymania sesji czy dostosowania treści prezentowanych na Stronie do Twoich preferencji, będziemy przechowywać dane przez okres w którym usługi te będą świadczone oraz
w uzasadnionych wypadkach, po zakończeniu ich świadczenia, jednak wyłącznie jeżeli jest to dozwolone lub wymagane w świetle obowiązującego prawa (np. przetwarzanie w celach statystycznych lub w celu dochodzenia roszczeń). W takim przypadku dane będą przetwarzane jedynie przez okres niezbędny do realizacji odpowiednich celów.

W zakresie retargetowania reklam, dane będą przez nas przetwarzane do momentu wycofania Twojej zgody na przetwarzanie plików cookies (wycofanie zgody polega
na zmianie ustawień Twoich plików cookies w przeglądarce internetowej, z której korzystasz).

Jakie ma Pani/Pan prawa w zakresie przetwarzanych danych?

a) W każdym momencie ma Pani/Pan możliwość wysłania nam żądania dostępu
do swoich danych osobowych. Kontaktując się z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych ma Pani/Pan możliwość sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, przenoszenia danych osobowych.

b) Zgodnie z rozporządzeniem Komisji Europejskiej ma Pani/Pan możliwość wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Komu udostępniamy Pani/Pana dane osobowe?

Pani/Pana dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym dane osobowe na zlecenie Administratora Danych, m.in. dostawcom usług IT, agencjom marketingowym. Z zaznaczeniem, że takie podmioty przetwarzają dane podstawie umowy i wyłącznie zgodnie z poleceniami Administratora Danych.

Czy musi nam Pani/Pan podać swoje dane osobowe?

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak jest niezbędne do zawarcia
i wykonywania umowy. Jeśli dane osobowe nie zostaną podane, umowa nie może zostać zawarta i wykonywana. Tym samym nie będziemy mieli możliwości wysyłać informacji o promocjach, wydarzeniach itp.

Jak można się z nami skontaktować w celu uzyskania informacji o Pani/Pana danych osobowych?

W celu zabezpieczenia danych osobowych stosujemy właściwe zabezpieczenia.

Zależy nam na bezpieczeństwie danych – zawsze ma Pani/Pan możliwość skontaktować się z wyznaczonym Inspektorem Ochrony Danych i uzyskać kopię danych. 

Oto jego dane kontaktowe:

• adres pocztowy: Inspektor Ochrony Danych Projekt Warszawa Sp. z o.o.,

Al. Rzeczypospolitej 14 lok 2.7/2, 02-952 Warszawa

• adres mailowy: biuro@projektwarszawa.waw.pl

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów